Mâini pentru mâine

Campanie umanitară inițiată de Asociația Moto Free Riders, Rock’n Regie și Concerte Azi, în anul 2011. Această campanie este destinată ajutorării unor categorii defavorizate și a oamenilor cu nevoi deosebite, și până în prezent s-au desfășurat 14 ediții.

Vezi mai jos, pe larg, detalii despre cele sase editii Maini Pentru Maine ce s-au desfasurat pana acum.

img_main
thumb_MpM1

Maini pentru Maine I

Campanie umanitară organizată cu sprijinul SC Trieurodata SRL pentru copiii de la centrul de plasament Pinochio din București (Dămăroaia).

vezi mai mult
thumb_MpM2

Maini pentru Maine II

A doua ediție a campanie Maini pentru Maine s-a desfasurat pentru azilul de bătrâni Sfânta Maria (Baldovinești, Brăila) cu sprijinul SC Johnson Wax SRL.

vezi mai mult
thumb_MpM3

Maini pentru Maine III

Campanie umanitară pentru Alexandra Gherase (o fetiță de 11 ani cu o malformație congenitală gravă la nivelul inimii).

vezi mai mult
thumb_MpM4

Maini pentru Maine IV

Campanie umanitară pentru Damian Narcis Ionel, un copil de 13 ani, al cărui tată a decedat la vârsta de 32 de ani, de leucemie. Narcis este crescut de bunici, care sunt bolnavi și cu greu îi pot oferi un trai decent.

vezi mai mult
thumb_MpM5

Maini pentru Maine V

O continuare a editiei precedente, pentru Damian Narcis Ionel, un copil de 13 ani din Bucuresti, crescut de bunicii bolnavi care cu greu ii pot asigura un trai decent.

vezi mai mult
thumb_MpM6

Maini pentru Maine VI

Campanie umanitară pentru Nicoleta și Alexandru, mamă și fiu, cu o situație materială deplorabilă, care locuiau la Centrul de Asistență pentru Mamă și Copil din sectorul 5

vezi mai mult