Mâini pentru mâine 12

15 decembrie 2016, Club Quantic, Bucuresti

maini pentru maine 12

16 Oct. 2013, Rock’n Regie, seara de karaoke. Barbu Shoby Victor, cu lacrimi in ochi, ne anunta pe toti ca a devenit tata. Radu Gabriel este numele micutului. Bucurie mare pe toata lumea, felicitari, parca s-a cantat ca nicio alta data.

Timpul trece, totul decurge absolut normal, pana in jurul varstei de 2 ani si 6 luni, cand doctorul pediatru observa ca Radu nu are comportamentul adecvat acestei varste si recomanda un control de specialitate la Psihiatrie. Dupa acest control se constata ca Radu sufera de afectiuni din spectrul Autist si se recomanda inceperea terapiei, ceea ce se si intampla, atat doar ca este un proces lung, costisitor si anevoios.

Editia cu nr. XII Maini pentru Maine a fost dedicata micutului Radu – o editie speciala, pentru un copil cu autism, dar care, prin terapie, se poate dezvolta ca orice copil normal.

Pe scenă au fost: Trupa TapinariiFolkFrateValentin Stefan si Florin Stefan(DOAR ATâT), Alex Florescu si Bobby Saftiuc (Putin Praf), Costin-Emanuel Bunda (Gâză), Dan GainaElena Crimson.

Donatiile au avut menirea de a-i oferi lui Raducu sedintele de terapie de care are nevoie.