Mâini pentru mâine 10 – Mâini pentru Lix

19 decembrie 2015

Organizator: Free Riders, Asociația Culturală Imaginează-ți

Pe scenă au fost: Lost in Sound, Putin Praf, Adrian Tanase & Dan Gaina, Subsol Diez, Red Cat Bone.

Îl cunoasteti. Cei mai multi dintre voi. Lix a ajutat numeroase persoane cu diverse probleme, a participat activ la numeroase cauze umanitare, sociale, de prevenire a accidentelor etc. Acum a venit timpul ca salvatorul multora sa fie salvat la randu-i.

Lix are o escara de decubit recidivata, dupa ce a fost operata de 3 ori. Escara este localizata la imbinarea bicepsului femural cu fesa pe partea stanga. Avand in vedere ca este recidivata dupa 3 operatii, o noua interventie chirurgicala este contraindicata. In ultimii 2 ani, de cand escara a recidivat, el a incercat mai multe tratamente insa recuperarea este una extrem de lenta si nici unul dintre acele tratamente nu a dat vreun rezultat notabil.

In acesti 2 ani, doctorii estimeaza ca escara respectiva s-a recuperat in proportie de 45 – 50%. Din nefericire insa, rezervele lui financiare s-au cam terminat iar tratamentul si recuperarea sunt departe de a fi incheiate. Noi am fost, suntem si vom fi alaturi de Lix oricand, numai ca nevoile lui sunt mai mari decat putem acoperi. Va asteptam asadar sambata, 19 decembrie, incepand cu orele 20:00, in Quantic Pub 2, pentru a ne arata sustinerea pentru Lix.

 

 

mpm 10